FAMILIA GROSULEAC

Familia Grosuleac
Un alt proiect sutinut de Fundatia Filantropica Metropolis il reprezinta familia Grosuleac.

In anul 2000, fundatia a intalnit aceasta familie, care locuia intr-un apartament inchiriat pe numele unei fundatii. Domnul Grosuleac avea in ingrijirea sa atat pe cei doi fii ai sai, dar si niste nepoti care proveneau din familii cu venituri minime de existenta. Atunci cand i-a luat sub ingrijirea sa, dansul era ajutat de o fundatie, care se ocupa de tot ceea ce aveau nevoie, iar gandul sau a fost acela de a oferi o viata mai buna si nepotilor sai.

Fundatia Filantropica Metropolis, analizand situatia in care se gasea familia Grosuleac, a decis sa-i sustina atat financiar, cat si material.

Astfel, copiilor li se ofera astazi un loc sigur unde sa locuiasca, deoarece fundatia plateste chiria pentru apartament, meditatii, asistenta medicala, psihologica si juridica (atunci cand este cazul).

Fundatia Filantropica Metropolis a angajat personal calificat pentru a ajuta copiii atat din punct de vedere educational, cat si gospodaresc.

Emanuel P. D. – 13 ani. Locuieste la aceasta familie de opt ani. Ii place sa se joace pe calculator si isi doreste sa ajunga taximetrist. Invata la Scoala Generala nr. 96.

Samuel P. – 11 ani. Este aici de 5 ani. Canta mereu si se pregateste sa devina solist vocal. Invata la Scoala Generala nr. 96.

Cristian P. – 10 ani. Se afla la aici de 3 ani, unde se uita la televizor si se joaca pe computer. I-ar placea sa fie inginer. Invata la Scoala Generala nr. 96.

George S. – 18 ani. Are 5 ani petrecuti la acest adapost. Joaca mereu fotbal cu baietii in parc. In curand va imbratisa meseria de sofer. Invata la Scoala Profesionala ”Grigore Cerchez”.

Dragos G. – 19 ani
. E unul dintre veteranii asezamantului, cu 11 ani ”la activ”. Lucreaza deja ca grafician. Invata la Scoala Profesionala “Doamna Stancu”.

Levi G. – 16 ani. A venit in urma cu 4 ani. Joaca mereu fotbal cu baietii si se pregateste pentru meseria de pompier. Invata la Scoala Profesionala “Grigore Cerchez”.

Abel G. –– 17 ani. E aici de 4 ani, unde s-a remarcat drept un bun sportiv. Isi doreste sa se faca fotbalist. Invata la Scoala Profesionala “Gheorghe Asachi”.

Emanuel T. – 15 ani. A petrecut deja 6 ani ani aici si isi doreste sa devina sofer pe autobuze sau pe trolebuze. Invata la Scoala Generala nr. 153.