I CAN, YOU CAN, LET'S DO MORE TOGETHER

Proiectul “I can, You can, let’s do more Together” are ca obiective combaterea discriminarii si promovarea unei schimbari pozitive in viata copiilor si tinerilor institutionalizati. Timp de un an, 7 voluntari din Italia, Lituania, Letonia, Turcia, Franta, Germania si Spania traiesc si muncesc alaturi de copiii de la Fundatia Filantropica Metropolis, in Bucuresti. Folosind metode si instrumente caracteristice artei participative, ei sunt responsabili de planificarea şi organizarea de evenimente in comunitate si de strângere de fonduri care vizează creşterea gradului de conştientizare cu privire la problema discriminarii copiilor institutionalizati. De asemenea, voluntarii se implica in viata de zi cu zi a copiilor participand in activitatile administrative si recreative ale fundatiei. Astfel, voluntarii isi asuma si exercita valori europene cum ar fi: toleranta, respectul, cooperarea, invatand sa lucreze impreuna in lupta impotriva discriminarii. Proiectul este finantat de Comisia Europeana, prin Programul Tineret in Actiune.