NASI SI FINI

Este un poriect care are in vederere relationarea dintre copii si cei care doresc sa le fie aproape. Persoanele care doresc aceasta vin si interactioneaza cu copiii. Atunci cand si copiii raspund, ei vor putea fi declarati nasi acestora. Copiii simt nevoia sa interactioneze cu oamenii din jurul lor si mai ales simt nevoia sa aiba langa ei o ruda, care sa ii inteleaga, sa le fie alaturi si cu care sa poata petrece un anumit timp, fie in cadrul Centrului, fie intr-un parc, la un film, etc. De asemenea, cel care va decide sa fie nasul unui copil va trebui sa fie alaturi de el atat emotional, cat si financiar, ocupandu-se de graderoba copilului, de rechizite, hrana si chiar de excursiile in care acesta va merge. Toate acestea pot fi, insa, posibile doar daca oamenii nu vor uita sa fie alaturi de cei carora destinul le-a harazit o altfel de viata. Cu siguranta, ne putem bucura mereu de familiile noastre, de copii nostri, de viitorul lor, dar nu vom putea sa simtim niciodata ce inseamna sentimentul acela pe care numai un erou il poate simti atunci cand salveaza o viata!

Va asteptam sa va inscrieti in acest proiect!